Idei pentru un apartament cu personalitate

Idei pentru un apartament cu personalitate

Azi lansam urmatoarea provocare – alege cele mai frumoase imagini din arhiva ta si da viata unui perete intreg. Creeaza un foto-corner la tine acasa! Hai ca nu e chiar asa de greu, mai ales daca urmaresti cateva reguli simple:

1) Repetitia – daca nu te simti prea inspirat si ti-e teama sa nu gresesti, keep it simple – foloseste imagini de aceeasi dimensiune. Rezultatele vor fi simple, dar de super efect. Make a statement folosind 3-4 imagini de dimensiuni maaaari, sau de dragul diversitatii, foloseste 6-8 imagini de dimensiuni mai mici. Am gasit noi cateva idei dragute pe care le poti vedea si tu pe Pinterest, AICI.

2) Simetric sau asimetric? Indiferent ce varianta se potriveste mai bine stilului tau, cheia succesului este una singura – echilibrul. Inainte de a crea acest foto-corner, imagineaza-ti cum va arata intreg peretele, tine cont de dimensiuni, de pattern-uri si de culori, apoi poti printa imaginile dorite. Poti avea o tematica – familia, vacante, povestea voastra de dragoste – sau pur si simplu poti mixa imagini dragi tie, important este sa gasesti in echilibru in povestea pe care o spui prin acest foto-corner.

3) Spatiul. Este la fel de important ca si imaginile in sine. Spatiile dintre fotografii trebuie sa fie egale, astfel incat foto-corner-ul tau sa nu arate dezordonat. Spatiul in sine poate fi folosit ca element decorativ in creatia ta, in functie de felul in care organizezi imaginile.

4) Forma. Alege o forma a colajului tau si traseaza-o imaginar pe peretele pe care urmeaza sa il decorezi. Dreptungi, triunghi, trapez, oval sau poate rotund? Indiferent de ce preferi, alegerea formei te va ajuta sa iti creezi o imagine de ansamblu, sa pastrezi proportiile si echilibrul in creatia ta.
Cum ziceam, nu e deloc complicat sa realizezi un foto-corner la tine acasa. Ba mai mult decat atat, poate fi o activitate placuta, in care sa implici intreaga familie – de la cei mai mici la cei mai mari si sa va distrati intr-un weekend alegand fotografii si proiectand pe un perete, care acum este gol, un colt plin de amintiri si zambete dragi.
P.S.1 Am gasit un filmulet (mai jos) simpatic care te va ajuta sa creezi un foto-corner like-a-PRO!

P.S.2 Abia asteptam sa ne trimiti imagini cu creatia ta!


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.