Rose Quartz si Serenity – culorile anului 2016

Pantone Color Institute a anuntat oficial culoarea anului 2016. De fapt, 2016 este primul an in care institutul desemneaza nu una, ci doua nunate ca fiind reprezentante pentru anul ce urmeaza.

“Traim intr-o perioada in care stresul este omniprezent in vietile noastre si ce vedem in jur sunt oameni care incearca sa impace acest ritm nebun, pe repede inainte, cu oaze de liniste, cu perioade de calm, isi doresc sa poata lua pur si simplu o pauza”, a spus Laurie Pressman, vicepresedintele Pantone Color Institute.

Culorile anului ce urmeaza isi propun sa fie un factor de echilibru, o gura de aer proaspat si de liniste. Astfel, Rose Quartz este o nuanta subtila, calda, care te indeamna la visare, la comapsiune, induce o stare de unison, de intelegere mutuala. Serenity aminteste de cerul albastru si senin si invita la relaxare. O nuanta feminina si o nunata masculina vor domina, deci, impreuna, noile tendinte in design interior, in fashion, in media, in publicitate pe parcursul lui 2016.

Noua ne place mult ideea propusa de Pantone Color Insitute si nu putem decat sa speram la un an nou echilibrat, mai putin agitat si plin de culori optimiste. Pe Pinterest poti gasi o multime de idei interesante daca ai planuri de amenajare a noii voastre case, iar noi am facut deja o colectie de imagini care speram sa iti placa. Enjoy!

Image source: https://www.instagram.com/pantone/


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.