Programul Prima casa – suplimentare de 500 milioane lei

Luna iunie a inceput cu vesti bune. Potrivit Agerpres, Ministerul Finantelor Publice (MFP) a transmis, miercuri, catre banci alocarea garantiilor suplimentare pentru programul Prima Casa.

Comunicatul ministerului arata ca: "Alocarea pe banci a plafoanelor a fost transmisa de catre Ministerul Finantelor Publice atat către FNGCIMM, cat si catre bancile finantatoare participante in cadrul Programului in data de 1.06.2016. Finantatorii care au primit plafoane sunt: Alpha Bank, Creditcoop, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Bancpost, Leumi, BCR, BRD, CEC, Credit Agricole, Garanti, ING Bank, Intesa Sanpaolo, Marfin, OTP Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank".

Suplimentarea plafonului pentru Prima casa, pe 2016, este de 500 de milioane de lei.

Profita acum de ultimele fonduri “Prima casa” si vino sa iti alegi un apartament nou si modern potrivit nevoilor tale.

Ansamblul Rezidential Timisoara 58 Apartments este dezvoltat pe o suprafata de 32.000 mp pe terenul fostei fabrici Frigocom, in cartierul Drumul Taberei din vestul Capitalei. 243 de apartamentele de 2, 3 si 4 camere sunt finalizate, iar comunitatea de locatari este in continua crestere. Vino sa ne vizitezi si sa te convingi de avantajele noului tau apartament!


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.