Decoreaza casa cu creativitate si buget mic - partea a 2-a (BUCATARIA)

Pentru bucatarie va propunem 3 proiecte colorate si indraznete, dar care va vor face fiecare zi mai frumoasa in apartamentul nou pe care tocmai l-ati cumparat.

1. Un perete decorat cu linguri. Este o idee iesita din comuna, asa-i? Si pare usor ciudata, pana nu vezi exact la ce se refera acest proiect. Noi am dat click din curiozitate pe articolul care ne-a inspirat si reactia noastra a fost...wow! Pentru ca e un proiect relativ usor de pus in practica si de mare efect. Explicatiile, pas cu pas, foarte detaliat si colorat descrise le gasiti AICI. Si stiti care e partea cea mai grozava? Ca poate fi un proiect la care sa ia parte si cei mici (desi probabil culorile vor ajunge nu doar pe lingurile ce urmeaza sa fie atarnate pe perete).
2. Iar daca nu vreti un perete intreg acoperit de linguri colorate, atunci poate vreti un pic de culoare pe fiecare instrument de lemn cu care gatiti: de la spatule, la linguri sau chiar facalet. Iar pentru un pic de diversitate, puteti alege cate o culoare pentru fiecare instrument. Noi am gasit aceasta idee AICI, unde se si explica detaliat care sunt pasii care trebuie parcursi pana la rezultatul final. Daca va place ideea si o incercati, asteptam si pozele voastre!
3. Cea de-a treia idee nu mai este despre colorat, ci despre...reciclat. Reciclat cutii metalice de ceai sau de conserve care pot fi folosite pe post de ghivece pentru plantele din bucatarie. In functie de dimensiunea cutiilor pe care le aveti, puteti decide daca plantati mici cactusi sau plante suculente, sau chiar cateva plante aromatice de care ai nevoie in bucatarie, cum ar fi busuiocul. Ideea am gasit-o AICI si speram ca si voua v-a placut la fel mult ca si noua.
Mai multe idei creative si usor de pus in practica am colectionat pe contul nostru de Pinterest, pe care am fi foarte bucurosi daca l-ati urmari!
Nota: aceste idei nu ne apartin, ne-au inspirat in lectura noastra pe site-urile/ blogurile pe care le citim, ne-au atras atentia si ne-au placut, de aceea vi le prezentam si voua. Nu ne asumam raspunderea apropo de reusita punerii lor in practica.


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.