Timisoara58 Apartments - bun venit acasa!

Cumpararea unei noi case este o investitie pe care, cei mai multi dintre noi, o fac o data in viata. Acesta este motivul pentru care am acordat o atentie sporita calitatii lucrarii pe care am facut-o,iar Timisoara58 Apartments ne dorim sa insemne pentru totii locatarii nostri o casa confortabila si sigura, o alegere de care vor fi multumiti o viata intreaga.
Pe site, in sectiunea de detalii tehnice, poti gasi informatii legate de materialele folosite pentru realizarea structurii generale, a fatadei, a peretilor, a pardoselilor, a zonei de balcon si a acoperisului. Am optat pentru materiale de cea mai buna calitate si care sa asigure familiilor din complexul nostru un nivel de trai la cele mai inalte standarde. De exemplu, izolatia exterioara realizata din polistiren de 12 cm diminueaza semnificativ consumul de caldura din apartament, astfel vei face economii importante la factura pentru incalzire, iar majoritatea apartamentelor din complex beneficiaza de balcoane inchise, ceea ce se traduce intr-o izolatie suplimentara si un spatiu utilizabil in plus.
Atat localizarea complexului cat si impartirea, suprafata si dotarile apartamentelor raspund cerintelor actuale de confort, rezidentii ansamblului Timisoara 58 Apartments beneficiind de toate avantajele urbane. Informatii AICI.
Te asteptam in showroom, unde poti afla mai multe detalii despre noi si despre avantajele achizitionarii unui apartament in complexul residential Timisoara 58 Apartments.

Te asteptam ACASA!


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.