Rate la dezvoltator pentru apartamentele din blocul B7

Incepand cu luna noiembrie, reintroducem sistemul de rate la dezvoltator. Acesta este valabil doar pentru apartamentele din faza 1 de constructie, adica pentru apartamentele din blocul B7.

In sectiunea din site dedicata prezentarii apartamentelor, puteti gasi in dreptul fiecarui apartament etapa de costructie si astfel veti identifica acele apartamente care se incadreaza in regimul de rate la dezvoltator.

Ansamblul Rezidential Timisoara 58 Apartments este dezvoltat pe o suprafata de 32.000 mp pe terenul fostei fabrici Frigocom, in cartierul Drumul Taberei din vestul Capitalei.

Proiectul va fi dezvoltat in mai multe faze de constructie. In prezent, primele 2 faze ale proiectului constand in 3 imobile cu 6 etaje au fost finalizate.

Imobilele au structura S+P+6 etaje, totalizand 243 de garsoniere si apartamente cu 2, 3 si 4 camere. La subsolul imobilului sunt prevazute spatii de depozitare.
Pentru mai multe detalii, consultantii nostri de vanzari va stau la dispozitie cu informatii.

Datele noastre de contact le gasiti AICI. Va asteptam in showroom!


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.