Surse de inspiratie pentru timp liber

Se da urmatorul set-up: tu, o cana mare de cafea, zi ploioasa, timp liber si fotoliul preferat. Doar ca nu ai chef de TV sau filme, ci ai vrea sa citesti niste articole dragute si educative in acelasi timp,colorate si interesante, care sa te ajute si sa te inspire in decorarea noului tau apartament sau in redecorarea casei, ori pur si simple sa te relaxeze. Mai jos am facut o lista de site-uri care noua ne plac foarte mult, ni se par inspirationale si foarte utile, cu articole frumos ilustrate si foarte bine scrise.
1) Freshome.com – un site mereu fresh, in care poti vizita virtual case si apartamente din intreaga lume de o frumusete rara. Poti accesa articole dedicate fiecarei camera dintr-o casa, in care vei descoperi idei creative de amenajare, unele putand fi reproduse chiar la tine acasa. Idei de travel & living, de amenajare a gradinii sau a pivnitei, toate insotite de imagini reprezentative, fac din acest site o sursa permanenta de inspiratie pe care cu siguranta v-ar placea sa o urmariti.
2) ApartmentTherapy.com – in afara de diversitatea subiectelor abordate, cel mai mult ne place stilul familiar in care sunt scrise articolele, nimic pretentios, insotite de imagini si de detalii care usureaza lectura. Preferatele noastre sunt articolele din categoria Craftig, unde gasiti o multime de idei numai bune de pus in practica acasa, chiar impreuna cu copiii. So, vrei un proiect de facut in weekend? Arunca un ochi pe ApartmentTherapy.com
3) Elledecor.com – daca vrei sa vizitezi virtual casele celebritatilor de la Hollywood sau vrei sa fii la curent cu ultimele tendinte in materie de design interior, ori poate vrei sa vezi cum arata in interior cele mai luxoase hoteluri din lume sau care sunt cele mai exotice destinatii de vacanta, atunci trebuie sa vizitezi acest site sau sa ii urmaresti canalele de social media. Un fel de inspiratie instant, pentru orice moment al zilei.
Lista noastra ar putea continua cu Pinterest.com sau Instagram.com, dar acestea deja nu mai au nevoie de nicio descriere. Dar tu ce citesti in timpul liber? Ce site-uri iti plac si de ce? Suntem curiosi si deschisi sa descoperim noi surse de inspiratie din marea lume a www-ului.


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.