Uite care este culoarea anului 2019 și cum o introduci în casa ta

Descrisă ca o nuanță vibrantă, dar totuși calmă, culoarea anului 2019-Living Coral, se poate integra cu ușurință în orice stil. În fiecare an aliniază tot ce va fi în trend în anul curent, fie că este vorba de amenajări interioare, haine sau make-up. Descrisă că o combinație între portocaliu, roșu, galben și auriu, această nuanță vă oferă posibilitatea să o puteți combină cu nuanțe atât reci, dar și calde.

Nu sunteți nevoiți să va umpleți casa în această culoare. Câteva accente, pete de culoare Living Coral și veți schimbă automat toată atmosfera. Schimbați în casa dumneavoastră doar ce credeți că trebuie schimbat, reîmprospătat, sau dacă aveți o idee mai veche care nu vă dă pace, acum este momentul să o puneți în aplicare.

Cele mai la îndemână accesorii pe care le puteți schimba într-o cameră și la un buget mic, sunt accesoriile textile. Facem referire la perdele, draperii, pernuțe decorative, covorașe sau mochetă. Puteți să îndrăzniți mai mult și să tapițați scaunul, fototoliu sau canapeaua preferata cu material textile în nuanța Living Coral. Dacă doriți să adugati și o textură plăcută încăperii, puteți alege catifeaua sau un alt material natural, in sau bumbac.
Puteți să vopsiți un perete ca și accent în acestă nuanța, sau să folosiți tapet, cu siguranță atmosfera se va schimbă și vă veți simți că într-o altă încăpere.

Living Coral are subton auriu, asta îl va face complementar cu accesoriile aurii pe care le aveți. Împreună ies în evidența și se potrivesc de minune.
Uitându-ne un pic pe psihologia culorilor, nuanțele portocalii invocă creativitatea. Așadar, dacă aveți nevoie de mai multă inspirație și creativitate, vă puteți decora biroul cu câteva accesorii în această nuanță.
După cum spuneam la început, Living Coral se complementează cu nuanțe calde și reci. De exemplu: obiecte de mobilier în culoarea gri pe pereți Living Coral, nuanța va lumina astfel griul plictisitor, păstrând un are bogat în spațiu. Dacă mergeți pe clasicul bej împreună cu accentele de coral vor aduce o atmosferă confortabilă și proaspătă. O altă combinație posibilă este cea de bleu și Living Coral, combinație ce va aduce accente de mare tropicală în cameră dumneavoastră.

Dacă nu doriți să investiți prea mult, dar totuși să aveți o încăpere în trend, puteți să achiziționați diverse obiecte de decor în nuanța vedetă a acestui an: ceas de perete, pernuțe decorative, lampadare, tablouri, lumânări, vaze, cutii decorative, iar lista poate continua.
Fie că vreți să fiți în tendințe, fie că sunteți adepții unui stil clasic, simplist, dar va doriți o schimbare în acest an, merită să încercați accente în nuanța vedetă a acestui an – Living Coral.

Poză: Pinterest


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.