7 avantaje ale unei locuințe la parter

Din moment ce v-ați hotărât să vă cumpărați o casă, cu siguranță aveți și câteva criterii în minte. Știți ce vă doriți și ceea nu vă doriți. Probabil veți începe de la buget și zonă, apoi vor apărea criteriile de la care vă puteți flexibiliza. Un aspect ce ține de-a doua categorie de criterii este etajul la care se situează imobilul. Cele mai controversate sunt parterul și ultimul etaj. Efortul, cât și investiția pe care le facem atunci când achiziționam o casă sunt considerabile, motiv pentru care cea mai bună variantă trebuie aleasă luând în calcul toate avantajele și dezavantajele unui apartament.

Mai jos avem câteva aspecte pozitive pentru a va alege o locuință la parter.

  1. Vă puteți bucură de accesul rapid și facil la spațiul verde din față apartamentului. Acesta este un aspect unic, de care doar cei care stau la parter pot beneficia.
  2. Nu sunteți dependent de lift și nu sunteți nevoit să urcați scările. Reprezintă un avantaj mai ales pentru persoanele vârstnice .
  3. Nu aveți vecini sub dumneavoastră, astfel nu trebuie să stați stresat că veți deranja pe cineva. Acest aspect poate să fie un avantaj mai ales dacă aveți copii mici care se joacă și aleargă prin casă.
  4. În timpul verii, aerul cald se va ridica, astfel nu veți avea nevoie de aer condiționat.
  5. Unele tipuri de apartamente de la parter sunt la un cost scăzut față de celelalte apartamente. Dacă aveți un buget mai mic, puteți opta pentru un apartament la parter, dar în zona dumneavoastră de interes.
  6. Un alt avantaj pentru un apartement la parter, este faptul că vă puteți muta ușor, nu sunteți nevoit să urcați etaje cu mobilierul abia achiziționat, cu frigiderul sau alte electrocasnice de mari dimensiuni.
  7. Nu există riscul să inundați pe cineva. Știm cu toți că pot exista mici incidente neplăcute și nedorite, de exemple inundarea vecinului. Locuind la parter sunteți ferit de aceste incidente.

Indiferent de alegerea făcută este important să vă notați și prioritizați criterile după care vă alegeți casa mult visată. Indiferent dacă achiziționați un apartament să locuiți sau pentru investiție trebuie să luați în calcul toate avantajele și dezavantajele.

Poză: Pinterest


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.