7 avantaje ale unei locuinţe la ultimul etaj

Interesul pentru apartamentele de la ultimul etaj s-a schimbat de-a lungul timpul. De la un refuz categoric, la o dorinţă mai mare pentru a locui la un etaj superior. Începem uşor să ne aliniem după Occident, unde construcţiile sunt de aşa natură încât parterul şi ultimul etaj să fie cumva diferite de restul apartamentelor din ansamblu.

Dacă doreşti să-ţi achiziţionezi o casă şi încă nu eşti hotărât, mai jos găseşti câteva avantaje pentru a alege ultimul etaj a unui imobil.

  1. Te poţi bucură de faptul că nu ai vecini deasupra, iar zgomotele din interiorul clădirii nu vor ajunge la tine.
  2. Probabil unul dintre cele mai spectaculoase avantaje este priveliştea. Nimic nu se compară cu o vedere până la linia orizontului, un răsărit sau un apus.
  3. Mai puţin zgomot. Facem referire la zgomotul din trafic, mai ales dacă o să locuiți aproape de un bulevard sau o şosea aglomerată.
  4. Aerul cald se ridică, astfel veţi avea mai puţine costuri la încălzire pe timp de iarnă.
  5. Multă, multă lumina naturală. Dacă doriți să locuiți la ultimul etaj vă veți bucură de lumina şi nu vor există clădiri care să vă optureze priveliştea.
  6. Sunteți ferit de accidentele precum inundarea de către vecini.
  7. Este mult mai privat. Doar vecinii care locuiesc la acelaşi etaj ajung până la ultimul nivel, astfel nu veți fi deranjat de diverse zgomote

Important este să va prioritizaţi criteriile după nevoi şi să faceţi cea mai bună alegere. Este posibil că pentru dumneavoastră să fie mai importantă locaţia, distanţă până la locul de muncă sau tipul construcţiei. Însă există şi alţi factori secundari care vă pot afecta traiul zilnic. Trebuie să puneţi în balanţa avantajele şi dezavantajele fiecărei alegeri în parte.

Poza: Pinterest


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.