Iată cum poți face o decorațiune împreună cu copilul tău

Pentru că ziua copilului se apropie, pentru că este important să petreceți cât mai mult timp cu el și pentru că din când în când e bine să mai fim și noi copii, venim cu o idee de tip hand made pentru decorarea camerei celui mic. Este o idee simplă, o idee în care vă puteți juca, și astfel, îi oferiti copilului ocazia să se exprime prin creativitate.

Este important ca spațiul în care copilul își desfășoară activitatea să fie viu colorat, să fie înconjurat de lucruri care-i plac, să-i dezvolte creativitatea și aptitudinile. Studiile arată că cei mici petrec mai mult de 50% din timp în cameră, iar mai ales în aceste vremuri, în spațiul digital. Cu toate astea, ambientul fizic își spune cuvântul asupra psihologii copilului prin câțiva parametrii cheie care contribuie la influențarea și stimularea activităților mentale.

Așadar, scoateți-l din lumea virtuală și creați împreună lucruri ce îi vor aminti de copilărie. Pentru acest decor aveți nevoie de:

  • Gherghef
  • Ață colorată
  • Hârtie colorată
  • Lipici și foarfecă
  • Alte accesorii în funcție de ce își dorește cel mic. De exemplu floricele artificiale pentru cele mici, și figurine cu avioane sau vaporașe pentru băieței.

Primul pas este să îmbrăcați porțiunea de lemn cu ață colorată, iar apoi să creați forme neregulate în interiorul cercului și să lăsați câteva fire de ață să atârne din cerc spre exterior.

Al doilea pas este să lipiți hârtia colorată și accesoriile pe cerc după bunul plac și imaginația fiecăruia.

Mai multe detalii în tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=60D2XFWWOOk

Poză: Pinterest


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.