10 idei pentru un decor de vară

Vara este anotimpul preferat a multora dintre noi, chiar încă din copilărie. Vara ne duce cu gândul la vacanță, căldură, mare, soare, nisip și culoare. Venim în ajutorul tău cu câteva idei, ca senzația de căldură și relxare să persiste cât mai mult și în casă ta.

 

1. Pentru dormitor alege o lenjerie de pat cu teme maritime. Căutați materiale naturale, in sau bumbac. De asemenea, și temele inspirate de plajă, nuanțele de albastru deschis sau turcoaz se potrivesc perfect.

2. Accesoriile macrame, handmade din materiale naturale se potrivesc perfect sezonului de vară. Combinația cu un mobiler clasic și accesorii handmade creează un stil relaxat. Găsiți în comerț astfel de accesorii, pentru a le pune pe perete, suport suspendat pentru ghivecele de flori, fețe de pernă sau suport pentru lumânările decorative.

3. Un covoraș cu motive tradiționale, în culori vesele, va schimba vizual încăperea, fie că te hotărăști să-l pui în living, dormitor, hol sau baie.

4. Adaugă lumină. Imaginează-ți seară pe balcon cu o instalație cu becuri având lumină caldă. Se potrivește chiar și în dormitor pentru a crea o atmosferă relaxantă înainte de somn. Poți opta și pentru lumina colorată, dar instalația clasică cu lumină caldă (sau rece, după preferințe) se poate adapta mai ușor oricărui stil.

5. O încăpere se poate schimba radical în funcție de draperia aleasă. Fie că mergeți pe nuanțe naturale, versatile, fie că alegeți un design maritim. Fiți atenți și la calitățile practice! Așadar, dacă doriți ca soarele să vă intre în casă ușor mai domol sau deloc, alegeți draperii blackout sau mai pline, dar dacă vă place că soarele să vă inunde casa, puteți opta pentru materiale semiopace.

6. Un alt accesoriu pe care-l puteți schimba sau adăuga rapid este o veioză, un lampadar sau o plafonieră. Jucați-vă cu lumina și cu multitudinea de modele existente pe piață.

7. Un alt truc simplu, dar cu un efect vizibil major este să vă schimbați fețele de pernă decorative. Dacă mergeți pe tema naturală, alegeți culori calme, versatile. Pentru tema maritimă puteți alege materiale cu design în dungi alb, albastru sau roșu, iar dacă sunteți iubitori de culori puternice alegeți materiale cu impremeu tropical.

8. Vara nu este doar despre culori și materiale, ci și despre simțuri. Alegeți lumânări cu parfum tropical, fructat sau floral. De asemenea, alegeți suportul de lumânări în concordanță cu celelalte accesorii.

9. Paleta de culori și forme pentru coșurile de depozitoare este și ea bogată. Arată grozav puse direct pe podea, iar în ele puteți pune, perne decorative, cuverturi, câteva reviste sau cartea preferată. Se integrează atâta într-un decor maritim, dar și în cel modern.

10. Nu uitați de flori și plante, aduc prospețime, iar designul camerei va fi unul fresh. Dacă totuși nu puteți avea grijă de ele, puteți încerca și varianta cu flori artificiale, nu au nevoie de întreținere și le veți putea refolosi cu alte ocazii.

 

Decorarea pentru vară poate să fie o activitate distractivă și o scuză bună pentru a cumpăra noi decorațiuni. Cheia unui decor de vară este în principiu naturalețea, fie că ne referim la materiale sau la culori. Îți poți modifica decorul pentru sezonul cald doar cu câteva accesorii, astfel îți va fi mai ușor să le depozitezi când toamnă va veni, și, de asemenea, le puteți refolosi sezonul următor.

Poza: Pinterest


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.