Iată cât de simplu îți poți decora un perete

Continuăm seria ideilor de tip diy – do it yourself, cu un proiect simpul, de vară, pentru a crea o atmosferă mai colorată și fresh în casa ta. Cu siguranță peretele decorat îți va bucura privirea, ție , cât și musafirilor tăi. Natură te relaxează, iar culorile îți vor da energie. Este o idee simplă, pe care o poți face în cel mult o oră, iar rezultatul te va bucura. De asemenea, este un mini proiect pe care-l poți face împreună cu copilul tău, astfel vă mai bucurați de ceva timp petrecut împreună.

În primul rând, pentru această idee aveți nevoie de flori artificiale. Gama este bogată în magazinele pentru decorațiuni. Alegeți ce vă place mai mult, în funcție, de formă, culoare și mărime. Vă puteți îndrepta către o singură nuanță și mărime, sau dacă sunteți mai curajoși, alegeți flori diferite, ca în imaginea prezentată.

În al doilea rând, pentru a aplica florile de perete aveți nevoie de un adeziv tip bandă adezivă, incoloră și o foarfecă, dacă aveți nevoie pentru a redimensiona florile. Aveți grijă la adeziv, asta în cazul în care nu vă doriți ca atunci când vă plictisiți de acest decor, să fiți nevoiți să aplicati altă vopsea.

În fimuletul de mai jos, aveți exemplificat fiecare pas. Luați fiecare floare, îi tăiați codițele, dacă sunt prea mari, vă alegeți locul pe perete și aplicați banda sau adezivul. Înainte să le lipiți, alegeți locul cu grijă, pentru a nu fi nevoiți să faceți aceeași muncă de două ori. Rezultatul, cu siguranță, vă va încânta și va schimbă stilul încăperii, aducând un aer fresh de vară.

Poza: https://mrkate.com/2016/04/19/diy-flower-wall/

Video: https://www.youtube.com/watch?v=grhUPUVkdDg


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.