8 idei de depozitare în bucătărie

Spațiile de depozitare nu sunt niciodată prea multe, mai ales când facem referire la bucătărie. Cum să păstrăm mereu ordine? Unde să ascundem unstensilele, farfuriile, tacâmurile și cratițele? Unde să păstrăm cât mai bine fructele, legumele și celelalte alimente? Pentru o organizare eficientă este nevoie și de soluții de depozitare ingenioase. Chiar dacă nu dispuneți de un spațiu generos, există totuși câteva trucuri salvatoare.

  1.  Folosiți spațiul de depozitare pe verticală, astfel optimizați spațiul. Puteți alege un dulăpior înalt și îngust, iar sub el puteți atârna o bară cu cârlige unde veți putea pune tacâmurile.
  2.  Reutilizați borcanele transparente folosindu-le pentru depozitarea condimentelor, cerealelor, sau altfel de alimente perisabile, astfel le veți identifica mai ușor.
  3.  În ceea ce privește mobilerul, vă puteți orienta către dulăpioare deschise în partea din față, fără ușă. 
  4.  O altă opțiune ar fi rafturile. Acestea nu ocupă spațiu și le puteți prinde de perte unde doriți. Un alt atuu important este că acestea au preț mic.
  5.  Dacă spațiul vă permite, pe latura unui dulap puteți adăuga și câteva rafturi. Pentru o estetică mai deosebită, pe rafturi, puteți pune coșuri impletite, acestea sunt în trend și vă pot ajută cu depozitarea.
  6.  Montați o bară metalică pe perete sau pe dulap. Aceasta poate să fie folosită în mai multe combinații, cu cârlige sau cu etajere metalice.
  7.  Folosiți-vă și de spațiul de pe ușile interioare ale dulapului. Accesorizati cu o bară metalică și puteți depozita aici obiecte de mici dimensiuni.
  8.  Nu uitați de spațiu de sub și deasupra chiuvetei. De exemplu, sub chiuvetă puteți să ascundeți produsele de menaj și curățenie, iar deasupra chiuvetei puteți depozita obiecte pe care le folosiți des, dar aveți grijă ca acestea să nu strice dacă stau în umezeală.  

 Spațiul de depozitoare este esențial în orice încăpere. Trebuie să aveți totul la îndemână, dar nu este bine nici să vă aglomerațo cu tot felul de obiecte. Bucătăria trebuie să arate ordonat, iar tacâmurile, tăvile, oalele și toate celelalta accesorii pentru gătit trebuie să fie depozitate într-un mod practic și simplu.

 

Poza: http://www.moorishfalafelbar.com/


IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari.
Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la VANZARI@TIMISOARA58.RO
© 2019-2020 Timisoara58. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.